Beeld © YouTube-kanaal SecuStrips

Marijke Helwegen is irritantste BN'er in reclame

02 december 2019 21:34

Het is Marijke Helwegen gelukt om verkozen te worden als de meest irritante BN'er in een reclame. De 70-jarige wist deze prestatie te krijgen door haar spotje voor het merk SecuStrip. De Loden Leeuw 2019 werd uitgereikt tijdens het programma Radar.

"Ik zie dit als een prijs"

Marijke blies de concurrentie omver en wist de titel te pakken met maar liefst 45 procent van de stemmen. De icoon voor plastische chirurgie won de Loden Leeuw van 2019 voor haar samenwerking met SecuStrips, een anti-inbraakbedrijf. Ze nam het op tegen Paul Haenens reclame voor vergelijkingssite Pricewise en die van Sjaak Swart voor bookmaker Toto. "Ik bevind me in een goed rijtje als ik me vergelijk met de eerdere winnaars", reageerde Marijke op haar titel. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marijke Helwegen wil geen troep meer in haar 'ranke lijfje'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kerstshow Paul Haenen gaat door in januari

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sjaak Swart op de foto met voetbalhelden

"Dan doe ik het wel aardig hoor", ging Marijke verder. "Ik zie dit als een prijs. Over het algemeen zeggen mensen tegen: zo, die durft." Eerdere winnaars waren bijvoorbeeld René Froger voor zijn spotje voor EyeLove. Ook Jan Smit, Ali B, Arie Boomsma, Tim en Tom Coronel, Patricia Paay en Beau van Ervens Dorens hebben eerder de prijs in ontvangst mogen nemen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!