Channing Tatum brengt Magic Mike naar Australië

03 december 2019 08:47

Na successen met zijn Magic Mike XXL liveshow in Las Vegas en London, brengt Channing Tatum (39) zijn verleidende act nu Down Under. In 2020 zal Channing, samen met zijn hele entourage, 162 optredens geven in Australië.

"De films deden het zo goed hier"

Channing doet uiteraard de grote steden in Australië aan. Dan praten we over Melbourne, Sydney, Perth en Canberra. Waarom Channing down under gaat is logisch. "De films deden het zo goed hier", legt hij uit aan Melbourne Plaza. "We wilden dus iets bedenken waarmee we de fans blij konden maken."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Magic Mike wordt omgetoverd tot musical

"We gaan in Australië echt iets geweldigs neerzetten", vult Channing Tatum aan. Magic Mike XXL is een optreden dat draait om acrobatiek en veel actie. Uiteraard wordt de act uitgevoerd door knappe mannen en zal een bloot bovenlijf geen vreemd gezicht zijn op het podium. Een belangrijk detail is dat Channing zelf niet te zien zal zijn in de show. Wel kan het publiek genieten van twintig andere mannen. "Waaronder vijftien hele goede dansers van over de hele wereld", besluit Channing.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!