Beeld © Getty Images

Kendall Jenner ontvangt voor de zoveelste keer indringer in tuin

04 december 2019 03:56

Een 27-jarige man heeft maandagavond geprobeerd het huis van Kendall Jenner binnen te komen. Het beveiligingspersoneel van het model wist de indringer bij de lurven te grijpen en droeg hem over aan de politie.

Volgens TMZ werd de man, die over een hek was geklommen om op de oprijlaan van Kendall te komen, gearresteerd voor het betreden van verboden terrein. Hij zou bij zijn aanhouding hebben beweerd dat hij slechts van deur tot deur ging in de wijk om handtekeningen in te zamelen voor de impeachment van de Amerikaanse president Donald Trump. Toch ging hij akkoord met een straf van dertig dagen cel en beloofde hij uit de buurt te blijven van de realityster.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kendall en Kris Jenner maken serie over fictieve broer

Het zou niet de eerste keer zijn dat de indringer probeerde de villa van de 24-jarige te betreden. Haar beveiligers zouden hem al eens eerder op de securitycamera's hebben betrapt, maar toen wist hij te ontsnappen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kendall Jenner benadrukt sterke band met Caitlyn

In de realityshow rond haar familie, Keeping Up With The Kardashians, besprak het model laatst dat ze gemiddeld een of twee keer per week gestalkt wordt, en er bijna elke dag wel iemand probeert haar huis binnen te dringen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!