Beeld © Getty Images

Teen Mom-Kailyn: 'Vaders van mijn kinderen haten elkaar'

04 december 2019 13:43

De voogdijregeling van Kailyn Lowry (27) ligt nogal ingewikkeld. De Teen Mom-ster heeft drie kinderen van drie verschillende vaders. En dat betekent dat ze naast veel heen en weer rijden in het weekend, ook vaak mot heeft met de papa's, vertelt ze in het programma.

"Chris en Javi gingen bijna met elkaar op de vuist"

Het is weer drama in het leven van Kailyn. De Teen Mom-ster heeft het weer aan de stok met de vaders van haar kinderen. Samen met Javi kreeg ze zoontje Lincoln, maar hij wil liever niet meer in de show komen. De blondine meende dat hij haar had proberen te versieren én dat hij zijn huidige verloofde bedroog. "Ik weet van niets", claimt Kailyn nu. "Hij wil niet meer gefilmd worden, omdat hij dan altijd in de problemen komt (...) Maar een eventuele relatie met mij zit er niet meer in." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex-man Teen Mom-Jenelle: 'Ik heb nooit van haar gehouden'

Ook is er mot tussen Javi en Kailyns derde ex Chris. De twee "haten elkaar", aldus de Teen Mom-dame. "Chris en Javi gingen bijna met elkaar op de vuist, ze stonden oog in oog met elkaar." Inmiddels gaat het wel wat beter tussen de ouders, omdat ze allemaal in therapie zitten. "Niet samen, maar apart van elkaar", voegde Kailyn toe. Bovendien is er geen sprake van co-ouderschap tussen Chris en de blondine. "Hij werkt en zit in therapie en hij zal onze zoon Lux weer zien wanneer het juiste moment zich aandient." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Teen Mom-Jenelle vraagt contactverbod tegen ex-man aan

Daar houdt het niet op. Kailyn nam haar oudste zoon Isaac mee op vakantie naar Hawaii, ook al was het de bedoeling dat hij tijd zou doorbrengen met zijn vader Jo. Vervolgens dreigde hij naar de rechter te stappen omdat zij hun zoon had 'gekidnapt.' Uiteindelijk liep het allemaal met een sisser af. "Je moet luisteren naar het kind", meent Kailyn. Bovendien bood Jo zijn excuses aan om de drastische dreiging. "Hij gaf aan niet lekker in zijn vel te zitten en dat onze communicatie beter moest worden. We gedroegen ons allebei niet juist." 

Niet alleen Kailyn heeft problemen met de vaders van haar kinderen, ook voor Jenelle Evans zit het niet mee. Het huwelijk van de realityster ontrafelde nadat haar echtgenoot besloot de familiehond te doden. Bekijk de video hieronder om te zien wat er allemaal misging daarna. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!