Beeld © ANP

Everon Jackson Hooi brengt ode aan ex-vriend

04 december 2019 15:45

Een bepaalde periode samenzijn is natuurlijk reden voor een feestje, moet Everon Jackson Hooi (37) gedacht hebben. De acteur zet zijn ex-vriend Jozua Suitela namelijk flink in het zonnetje. Vijf jaar geleden kregen de twee een relatie en ondanks dat het uit is, is Jozua nog steeds belangrijk voor Everon.

"Vijf jaar later doe jij mijn hart nog steeds sneller kloppen"

De liefde spat er vanaf op Instagram. Everon deelt vijf kiekjes van hemzelf en Jozua. "Gelukkige vijf jaar in mijn leven", begint de Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur zijn ode aan zijn ex. "Wat hebben wij veel meegemaakt dushi. En vijf jaar later doe jij mijn hart nog steeds sneller kloppen. Ik hou voor altijd van je." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Everon Jackson Hooi: 'Ik zag het leven niet meer zitten'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Everon Jackson Hooi pakt hoofdrol in internationale speelfilm

Jozua en Everon waren verloofd, maar bliezen het huwelijk af aan het begin van het jaar. Met dit soort berichten lijkt het er wel steeds meer op dat het voormalige koppel elkaar weer heeft gevonden. 

Niet alleen in het echt lijkt Everon gelukkig in de liefde, ook in GTST was hij tot over zijn oren verliefd op Dilan. Helaas voor Bing stopte zijn tv-liefde. Dilan vertelde eerder aan Louisa de echte reden van haar vertrek uit de soapserie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!