Beeld © ANP

Viktor Brand: 'liever nooit meer seks dan nooit meer telefoon'

04 december 2019 22:20

Viktor Brand (48) doet een wel heel eigenaardig boekje open in de Beau Monde afgelopen woensdag. Zo vertelt de presentator eerlijk dat als hij zou moeten kiezen tussen nooit meer seks of nooit meer een telefoon, hij voor nooit meer seks zou gaan. "Het frisse is er toch wel van af en laat ik eerlijk zijn, seks is ook gewoon gedoe”, aldus Viktor.

"Bovendien heb ik al genoeg seks gehad in mijn leven"

Viktor is alweer vijftien jaar samen met wat hij noemt zijn grootste liefde. "Ik kwam hem tegen in The Guardian, een kroeg in Hilversum. We raakten aan de klets en een paar maanden later hadden we verkering", vertelt de 48-jarige aan Beau Monde. "André is het voor mij, omdat hij rustig is, intelligent en knap. We zijn tegenpolen en dat botst, maar het wordt ook nooit saai." Maar ondanks het feit dat hij smoorverliefd is, zal hij de seks dus niet per se missen als hij moest kiezen. "Weet je, het frisse is er toch wel van af, ik ga voor ‘nooit meer seks’. Ik moet natuurlijk zeggen dat seks het mooiste is wat er tussen twee mensen is. Maar... laat ik eerlijk zijn, het is ook gewoon gedoe. Bovendien heb ik al genoeg seks gehad in mijn leven."

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Viktor Brand terug met Hoeveel ben je waard?

Dat hij de seks vaak een gedoe vindt, neemt niet weg dat hij na al die jaren nog steeds smoorverliefd is op zijn André. "Hij is een echte man, dat vind ik heel aantrekkelijk. Ik houd van voetbal, tennis en Formule 1. Mannen die dat ook leuk vinden, zijn in de homowereld dun gezaaid", vertelde Viktor eerder aan de LINDA. Bovendien deed Viktor een boekje open over wat zijn relatie zo leuk maakt. "Samen reizen vind ik echt een rijkdom." En hoewel ze geen kinderen hebben samen, is hun hond Tapas als familie voor ze. "Ik ben nu al bang voor het moment dat ze wegvalt. Dan ga ik een maand in mijn kussen liggen huilen. Die hond is belangrijker voor me dan heel veel andere dingen in het leven."

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

ZIEN: Viktor Brand deelt geestige blooper

Toch is het niet altijd geluk in het leven van de presentator. Zo vertelt hij eerlijk dat hij kort geleden een goede vriendin is verloren. Bijna zeven jaar geleden maakte een heel goede vriendin een einde aan haar leven. Dat was heftig, onder andere omdat ik haar vaak sprak over haar depressie en niet kon helpen." Viktor vertelt dat het er enorm inhakte, vooral omdat hij haar de avond voordat ze de stap zette nog sprak. "Ik had haar aan de telefoon toen ze een wisselgesprek kreeg. Ze nam dat gesprek aan, ik stuurde haar appjes... En de vinkjes zijn nooit ‘op blauw’ gegaan. Ze was een vrouw die de wereld aan haar voeten had liggen. Met lieve ouders en vrienden. Prachtig was ze. Als ze een fladderjurk van H&M aanhad, droeg zij het als Dior. Toch kon ze niet verder met leven. Sinds ik inzie dat niemand haar kon helpen, heb ik er vrede mee. Ik zie haar familie nog. Dan drinken we een borrel en delen anekdotes", aldus Viktor. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!