Beeld © The CW/Netflix

Ook dit Riverdale-koppel is uit elkaar

5 december 2019 11:41

Bij Riverdale slaat de vonk niet alleen over in de serie, maar ook op de set. Er ontstonden namelijk verschillende koppeltjes op de set van de populaire serie. Cole Sprouse (27) en Lili Reinhart (23) vormden tot voor kort een stelletje en ook Camila Mendes (25) en Charles Melton (28) waren smoorverliefd. Met de nadruk op waren, want volgens bronnen zou ook dit stelletje uit elkaar zijn.

"Camila en Charles zijn al een paar maanden uit elkaar"

Insiders hebben aan E!News verklapt dat Camila en Charles al een tijdje uit elkaar zijn. De relatie zou niet helemaal over zijn, maar even op een laag pitje staan. "Camila en Charles zijn al een paar maanden uit elkaar. Ze nemen even pauze van hun relatie", vertelde een bron. "Ze gingen zo hard van stapel met hun relatie, dus nu focussen ze zich even op hun werk en op zichzelf." De twee acteurs werken allebei aan een nieuwe film.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze Riverdale-theorie over Jughead is te bizar voor woorden

Camila en Charles werden voor het eerst samen gespot tijdens de zomer van 2018. De vonk sloeg over op de set van Riverdale en al snel waren ze onafscheidelijk. Aan hun liefdessprookje lijkt nu een eind te zijn gekomen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!