Beeld © Kim Das

Love Island-Matthy en Kelly gaan samenwonen

05 december 2019 14:02

Leuk nieuws voor Love Island-fans: Matthy en Kelly zetten de volgende stap en gaan samenwonen. Dat vertelt het koppel aan RTL Boulevard. De tortelduifjes willen het nieuwe jaar goed beginnen en gaan Matthy's huisje in Oisterwijk voortaan samen inrichten.

"Ze was toch al vaak hier, dus het leek ons een logische keuze"

"Heeft zo'n programma toch echt zin gehad", aldus Matthy over zijn toekomstplannen met Kelly. De twee deden mee aan Love Island en hebben zo de ware liefde gevonden. Matthy woont al een tijd op zichzelf in Oisterwijk en wanneer Kelly terugkeert van haar wereldreis zal ze ook daar gaan wonen. "Ze was toch al vaak hier, dus het leek ons een logische keuze", verklaart de dj aan RTL Boulevard. "We willen het jaar goed afsluiten." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Floor reageert op geruchten breuk met Daniël

Kelly is momenteel in Thailand, maar komt dit weekend terug naar Nederland. De blondine is met een vriendin op reis, maar lijkt niet te kunnen wachten om in Oisterwijk haar plekje in te richten. "We willen allebei stappen maken in onze carrière en persoonlijk", legt Matthy uit. Zo gaat hij als dj ook toeren door Nederland en België. "Dat heb ik te danken aan Love Island en heb vooral ook in België veel boekingen daardoor gekregen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ook dit Love Island-stel is uit elkaar

Het stel heeft ook goede vriendschappen overgehouden aan het programma. "Martin en Jarne kwamen laatst nog langs voor Kelly's verjaardag. Ze bleven zelfs slapen", aldus Matthy. Maar de dj heeft verder "weinig contact" met de andere oud-deelnemers. "We hebben allemaal ons eigen leven en zijn allemaal druk met werk, dus het komt er niet altijd van", gaat hij verder.

Nu Matthy en Kelly de volgende stap in hun relatie nemen, is het ook tijd om terug te blikken op het liefdesjaar van de andere kandidaten. Tijdens hun aflevering van Love Check-Up vertelden ook Denzel en Aleksandra nog samen te willen wonen, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!