Beeld © Getty Images

Geinig: Hugh Grant steekt de draak met eigen prostituee-affaire

05 december 2019 16:28

Het was een groot schandaal toen Hugh Grant (59) werd opgepakt in 1995 omdat hij een prostituee had bezocht. En de minder grote fans van de acteur herinneren hem er maar al te graag aan. Daarom besloot de Notting Hill-ster er de draak mee te steken en het zelf op Twitter te delen.

"Deze is voor de haters"

Hugh maakte behoorlijk wat hoogtepunten mee in de jaren '90. De acteur was een garantie voor een goed scorende film én was behoorlijk geliefd. In 1995 had hij een relatie met Elizabeth Hurley, maar die kwam abrupt tot een einde toen hij werd opgepakt in Los Angeles. Hugh werd namelijk betrapt tijdens zijn avontuurtje met prostituee Divine Brown. Nog altijd wordt hij bespot met deze actie, maar nu wil de acteur iedereen voor zijn en deelt zelfs de mugshot-foto's uit die tijd op Twitter.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hugh Grant blikt in docu terug op zijn loopbaan

"Deze is voor de haters. Hoop dat het helpt. Nu kun je meer tijd doorbrengen met je mama", schrijft Hugh bij de kiekjes. Het zorgde voor behoorlijk wat hilariteit onder zijn volgers. "Goed gespeeld. Geweldig", vond eentje. De reden achter het plaatsen is iets minder leuk. Piers Morgan, de presentator van Good Morning Britain, vindt het maar niets dat Hugh zich bemoeit met de politiek van Engeland en herinnert hem regelmatig aan zijn wandaad uit de jaren '90. De acteur heeft er genoeg van en plaatst dus zelf maar de mugshots. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hugh Grant uit kritiek The Joker op social media

Hugh roept de inwoners van Groot-Britannië op om te stemmen voor de aanstaande verkiezingen. "Ik denk dat ons land op het punt staat de afgrond in te gaan. En als Boris Johnson de meerderheid krijgt, verlaten we de EU zonder een deal aan het einde van volgend jaar", meent de acteur. Hugh speelde zelf nog prime minister in de film Love Actually

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!