Beeld © YouTube

Love Island-Ziggy en Victoria officieel een koppeltje

05 december 2019 20:33

Groot nieuws uit de realitywereld! Victoria Vermeer (21) maakt vandaag bekend officieel een relatie te hebben met haar lover Ziggy Martin (29). Ondanks het feit dat de afgelopen tijd de ene Love Island-relatie na de andere stukloopt, zeggen zij het erg leuk te hebben met elkaar.

"Dus bij deze de vraag beantwoord: we zijn nog bij elkaar!"

De afgelopen week werden fans platgegooid met gebroken relaties uit Love Island. Nadat Luca en Gabriella er een eind aan breidden, zat er ook geen relatie in voor Nick en Alicia. En alsof dat allemaal niet erg genoeg is, gaan er nu al een tijd lang geruchten dat ook het vuur tussen Floor en Daniël is gedoofd. Maar net op het moment dat niemand meer in de liefde wilde geloven, vertellen de lovebirds Victoria en Ziggy in haar vlog dat ze nog steeds dolgelukkig zijn met elkaar.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Love Island-Floor reageert op geruchten breuk met Daniël

"We wilden dit op een normale manier doen, want we kregen heel veel vragen erover. Dus bij deze de vraag beantwoord: we zijn nog bij elkaar!", vertelt de overduidelijk verliefde blondine. "We willen er niet een heel big thing van maken of zo, want zo zijn we niet, maar het is best wel logisch. In de villa hebben we het leuk gehad, en daarbuiten zien we elkaar nu ook best wel vaak, dus we zijn nu bij elkaar”, vertelt Vic in geuren en kleuren.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Love Island-Matthy en Kelly gaan samenwonen

Eerder deden Ziggy en Victoria ook hun verhaal in Love Check-up, maar daar leek het koppeltje nog helemaal niet toe te zijn aan een relatie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!