Will Smith steunt om werk verlegen Aladdin

05 december 2019 20:55

Will Smith begrijp niet waarom Aladdin-hoofdrolspeler Mena Massoud niet wordt platgebeld voor nieuwe rollen. Will, die de geest vertolkt in de liveactionfilm, reageerde verbaasd dat Mena sindsdien nog geen auditie heeft gedaan. "Hij is een fantastische acteur en hoeft zich nergens zorgen over te maken", vertelde hij aan Variety.

"Hij is een fantastische acteur en hoeft zich nergens zorgen over te maken"

Mena zei eerder deze week dat een hoofdrol in een kaskraker geen garantie geeft op werk. "Ik wil dat mensen weten dat het niet alleen pracht en praal is als je iets als Aladdin doet. Mensen denken dat ik miljoenen verdiend heb en heel veel aanbiedingen krijg. Het is niets van dat alles, ik heb nog geen auditie gehad sinds Aladdin is uitgekomen."

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Aladdin-acteur komt niet meer aan de bak

Dat de film sinds de première in mei al meer dan een miljard heeft opgebracht, maakt het voor de acteur extra zuur. "Dan denk je: oké, Aladdin is net de miljardgrens doorgegaan. Kan ik dan in ieder geval een auditie krijgen? Ik verwacht echt niet meteen Batman of zo, maar mag ik in ieder geval ergens op gesprek komen? Kunnen ze me misschien een kans geven?"

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!