Beeld © Screenshot YouTube

Caitlyn Jenner verbood Kardashians te praten over O.J. Simpson

06 december 2019 03:03

Na de vrijspraak van O.J. Simpson in 1995, wilde Caitlyn Jenner niet dat de naam van de oud-footballer nog in het huis van de Kardashians werd uitgesproken. Dat vertelde de realityster volgens de Britse Cosmopolitan deze week in het programma I'm a Celebrity...Get Me Out of Here!

"Ik wil niet dat zijn naam ooit nog genoemd wordt in dit huis"

De zaak rond de dubbele moord op Nicole Simpson en Ron Goldman was nogal beladen in huize-Kardashian. Nicole was een van de beste vriendinnen van Kris Jenner, terwijl Robert Kardashian een van de advocaten was van O.J., die ervan werd verdacht Nicole vermoord te hebben. Robert en Kris waren tijdens de rechtszaak al gescheiden, en Kris had een relatie met Bruce Jenner, die tegenwoordig door het leven gaat als Caitlyn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Caitlyn Jenner: 'Kylie betaalt maandelijks 400k voor beveiliging'

"Het was een moeilijke tijd voor iedereen", herinnerde Caitlyn zich. Volgens de realityster waren Kris en hij ervan overtuigd dat O.J. schuldig was en de rechtszaak en de daaropvolgende uitspraak "een farce" waren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Caitlyn Jenner weer te zien in realityshow

Voor de oudste dochters van Kris en Robert, toen tieners, was dat volgens Caitlyn ingewikkelder. "Kourtney en Kimberly zaten nog op school. Ze hielden natuurlijk van hun vader, en terecht, en ze volgden alles al anderhalf jaar. Toen de uitspraak kwam, was het volgens mij Kourtney die zei: 'zie je wel dat hij het niet heeft gedaan?'. Toen heb ik tegen de meiden gezegd: ik wil niet dat zijn naam ooit nog genoemd wordt in dit huis."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!