Beeld © Getty Images

Liefde bloeit weer op tussen Kourtney Kardashian en ex-vriend

06 december 2019 11:13

Oude liefde roest niet, dat gezegde is ook waar voor Kourtney Kardashian (40) en Younes Bendjima (26). Het voormalige koppel is weer samen gespot en volgens bronnen van TMZ hebben ze beide alweer vlinders in hun buik.

Kourtney en Younes zijn allebei in Miami voor het kunstfestival Art Basel en werden samen gespot in een club. Ook waren de realitysterren allebei aanwezig tijdens de Dior-modeshow van afgelopen dinsdag, maar niet als setje. De twee zouden het erg gezellig hebben gehad samen en al meerdere maanden weer bij elkaar zijn. Bovendien zouden de voormalige tortelduifjes vooral veel tijd doorbrengen samen met Kendall Jenner en Bella Hadid, die ook op dit moment in Miami zijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Caitlyn Jenner verbood Kardashians te praten over O.J. Simpson

Het stel kreeg in 2017 een relatie met elkaar, tot grote schrik van de fans van Keeping Up With the Kardashians. Het enorme leeftijdsverschil tussen Kourtney en Younes zorgde voor een enorme hoeveelheid kritiek. De reality-dame heeft ook al drie kinderen met haar ex-vriend Scott Disick en Younes was al tijden bevriend met Kourtneys jongere zusjes Kendall en Kylie Jenner. Uiteindelijk zette het koppel in 2018 een punt achter hun relatie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kim Kardashian belooft zich minder sexy te kleden als advocaat

Volgens Kourtney ontmoette ze Younes op de avond dat Kim werd overvallen in Parijs. De roof heeft een enorme invloed gehad op de hele Kardashian-familie, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!