Beeld © Getty Images

Khloé Kardashian vergeeft ex-vriend en ex-BFF Kylie Jenner

06 december 2019 16:42

Het is weer helemaal koek en ei tussen Khloé Kardashian (35) en haar ex-vriend Tristan Thompson (28). De twee gingen uit elkaar toen de basketballer vreemdging met zusje Kylie Jenners (22) beste vriendin Jordyn Woods (22). Maar de realityster wil vooral dat iedereen met elkaar kan opschieten omwille van hun dochtertje True (1).

"Alles is liefde"

Khloé ontving een ring van Tristan voor haar verjaardag en dat zorgde voor verwarring bij haar fans. "Ik zie behoorlijk wat commentaar op de afgelopen aflevering van Keeping Up With the Kardashians", aldus de blondine. "Hoe erg ik het ook vind om het hier over te hebben, omdat ik denk dat iedereen er klaar mee is, net als ik, ben ik gefrustreerd dat mensen altijd er iets van maken wat het niet is." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Liefde bloeit weer op tussen Kourtney Kardashian en ex-vriend

En Jordyn lijkt zich daarbij aan te sluiten. "Er zal altijd iemand zijn die jouw oude ik bekritiseert, omdat ze de nieuwe jij niet kennen", schreef het 22-jarige model op Instagram. Toch vielen veel mensen over de tekst en haalden naar haar uit op social media. "Niet iedere quote die ik plaats is een referentie naar het drama in mijn leven en niet alles wat ik plaats is gericht op één persoon. Ik krijg behoorlijk wat voor m'n kiezen op een dag. Alles is liefde. Alleen maar positieve vibes", reageerde ze vervolgens via Twitter. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Caitlyn Jenner verbood Kardashians te praten over O.J. Simpson

De Kardashian-dames staan elke dag wel in de schijnwerpers en niet altijd even positief. Onlangs deed Kim een boekje open over haar verleden in haar eigen E! True Hollywood Story-documentaire, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!