Beeld © Getty Images

Comeback Pussycat Dolls met één vrouw minder

06 december 2019 16:44

Het is hommeles in de voormalig populaire meidengroep de Pussycat Dolls. Onlangs kondigden de vrouwen een comeback aan, maar met één kleine verandering: de zesde Pussycat zal er schrikbarend genoeg niet bij zijn.

"Ik zou als creatief persoon zelf graag muziek willen maken en uitbrengen"

Melody Thornton (35), het jongste lid van de formatie, heeft aangegeven niet mee te willen doen aan de comeback van de ooit zo geliefde Pussycat Dolls. De reden daarvan lijkt te maken te hebben met het gedoe tussen haar en collegazangeres Nicole Sherzinger. De twee zouden meermaals discussies met elkaar hebben gehad, om de leadpositie van Nicole. Op een video die sinds de aankondiging van hun comeback viraal gaat, is te zien hoe Melody een solo steelt van Nicole en daar is de brunette alles behalve blij mee.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Pussycat Dolls weer samen op tournee

"Ik denk dat het geweldig zou zijn voor iedereen om te genieten van zichzelf en hun leven, en welke richting ze ook op willen gaan", vertelt Melody aan The Sun. "Ik heb jaren aan de ontwikkeling van muziek gewerkt en deze zelf gefinancierd. Ik zou als creatief persoon zelf graag muziek willen maken en uitbrengen." 

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Honderden klachten over 'te sexy' optreden Pussycat Dolls

Nicole Sherzinger stond voor de break-up in 2010 altijd bekend als leadzangeres van de dolls. De groep wil echter met hun comeback meer afwisseling en hebben dan ook aangegeven dat iedereen wel eens vooraan zou willen staan. Volgens een insider heeft Nicole daar alles behalve problemen mee en vindt ze dat iedereen de kans moet krijgen om op hun manier te schitteren. 

Tien jaar na de opsplitsing touren Nicole Scherzinger, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt, Carmit Bachar en Jessica Sutta in april 2020 door Engeland en Ierland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!