Beeld © Instagram @arieboomsmainstagram

Romy en Arie Boomsma verwachten derde kindje

06 december 2019 14:39

Het geluk kan niet op voor de familie Boomsma. Romy (27) is in verwachting van haar derde kindje met Arie (45), laat ze weten via Instagram.

"Zo bijzonder om weer mee te mogen maken"

Romy en Arie krijgen na zoontje Mozes Wolf en dochtertje Bobby Jo er een derde bij. Op Instagram deelt de brunette een zwangerschapsfoto en een klein tekstje om te vieren dat het babygeluk wéér in het gezin is. "Zo bijzonder om weer mee te mogen maken, Arie en ik verwachten ons derde kindje", schrijft de 27-jarige erbij. Romy's Instagram staat inmiddels vol van de zoete kiekjes van haar kindjes én ze schrijft maandelijks een column voor Vogue over het moederschap. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Romy en Arie Boomsma zetten Amsterdams paleisje te koop

De felicitaties stromen binnen onder het kiekje van Romy. Zowel de brunette als Arie hebben verder nog niet gereageerd op het nieuws. Onlangs heeft het stel hun paleisje in Amsterdam op de huizenmarkt gezet, vermoedelijk om meer ruimte ergens anders te vinden. Dat lijkt nu al helemaal logisch, aangezien er een derde kleine spruit onderweg is. Dat het koppel hun handen vol heeft, is wel duidelijk. Arie heeft zelfs slapeloze nachten gehad van zijn ondernemingen, blijkt uit de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!