Beeld © ANP

Expeditie-Shary-An is verloofd met haar vriendin

9 december 2019 14:13

Het is een en al liefde voor Shary-An (27) en haar vriendin Nena Kreber. De twee zijn verloofd en zullen binnenkort in het huwelijksbootje stappen, zo onthult Eva Koreman in Robinson Confessions.

“Ik heb haar op een gegeven moment ook ten Expeditie-huwelijk gevraagd"

Expeditie-Eva: 'Shary-An is verloofd met haar vriendin'

10:05

Shary-An en Eva Koreman hadden een ongelooflijke band tijdens hun verblijf in Expeditie Robinson. De twee refereerden zelfs aan elkaar als hun Expeditie-verloofde. “Ik heb haar op een gegeven moment ook ten Expeditie-huwelijk gevraagd en daar heeft ze ja op gezegd”, vertelt de brunette. Maar dat heeft een gekke origine, vertelt de radio-dj in Robinson Confessions. “Het grappige was dat ze toen heel erg hard moest huilen, omdat ze net haar vriendin ten huwelijk had gevraagd. Omdat ik dat vroeg, miste ze haar vriendin nog erger. Dat was helemaal niet m’n bedoeling natuurlijk”, lacht Eva.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie-Yvette: 'Ik kreeg talloze haatberichten na deelname'

Helaas voor Eva wist ze de finale van Expeditie Robinson net niet te halen. Gelukkig staat Shary-An er wel. "Ik gun het haar het meest", zegt ze over de finale. "Die komt gewoon van heel ver. Ook in het leven." Het is duidelijk dat de twee een bijzondere band hebben opgebouwd tijdens hun deelname aan het programma. "Ik zou dat fantastisch vinden." Shary-An heeft haar verhaal ook gedaan, zoals te zien is in haar aflevering van Robinson Confessions hieronder. 

Expeditie-Shary-An: 'Ik zou Eva Koreman wel willen zoenen'

07:40

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!