Beeld © ANP

Rachel Hazes is erg close met nieuwe schoondochter

06 december 2019 22:21

Het gaat stukken beter met Rachel Hazes (49), de moeder van André Hazes (25). Tegenover RTL Boulevard vertelt ze dat het contact met haar zoon na jaren weer hersteld is en zelfs erg close is met haar nieuwe schoondochter, Bridget Maasland (45). “Heel blij mee.”

"Ze is zo gek als een deur"

"Iedere dag bellen we met elkaar en we hebben de grootste gein samen", vertelt Rachel over de verzoening tussen haar en haar zoon. "Het is als vanouds, heerlijk. Gelukkig wel." Niet alleen het contact met haar zoon gaat gesmeerd, ook met haar nieuwe schoondochter Bridget Maasland kan ze het erg goed vinden. 

“We bellen met elkaar en appen met elkaar. We hebben de grootste gein met elkaar, ze is echt leuk. Ik ben echt blij met haar. We kennen elkaar natuurlijk al, maar ik heb haar een tijdje niet gezien. (...) Ik vind haar zo leuk. Het is niet aan mij, maar ik zou heel goed met haar kunnen leven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes viert samen met Bridget Sinterklaas in Parijs

Wat Rachel zo goed vind aan Bridget? “Beetje haar op de tanden, dat heeft André nodig”, legt Rachel uit. "Goed verzorgde vrouw, onwijs leuke humor. Ze is zo gek als een deur. Ik spreek bij deze af: als Bridget en Dré klaar met elkaar zijn, dan blijf ik gewoon contact houden met haar.”

Als haar gevraagd wordt naar het contact met Monique na de breuk met haar zoon, is ze iets minder spraakzaam. "Niet en voor de rest zeg ik er niks over. Ik mis niks ook. (...) Het is allemaal de keuze aan André en als hij honderd jaar met haar was geworden, dan was hij dat lekker geworden. Maar het is niet gelukt. Sorry, maar het is niet gelukt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes reageert op relatiebreuk André en Monique

Het gehele interview zie je hieronder: 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!