Beeld © MTV

EOTB-Alisa ondergaat 'bizarre ingreep'

09 december 2019 12:52

Bizarre beautytrends blijven zich opstapelen en hoeveel mensen eraan meedoen al helemaal. Dit keer is het de beurt aan Alisa uit Ex On The Beach: Double Dutch. De blondine heeft zichzelf zogenaamde 'devil lips' aan laten meten en toont het resultaat op Instagram.

"Dit is toch niet meer normaal"

De realitydames van Ex On The Beach: Double Dutch zijn niet vies van een spuitje hier en daar, maar dit keer komt Alisa wel met een heel bizarre ingreep. Op social media toont de blondine het resultaat van haar nieuwste verandering. De blondine kondigt vol trots aan dat "het heeft gedaan." "Ik heb nu ook devil lips!", aldus Alisa. De blondine is benieuwd wat haar volgers van het resultaat vinden: "Vind je deze nieuwe trend mooi?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans geshockeerd door onherkenbare EOTB-Esmee

Helaas voor de blondine bevalt het haar volgers niet. "Je was zo mooi zonder dat", laat één fan weten onder het kiekje. "Is dat echt?", vraagt een ander zich af. "Lelijk", "Te heftig! Beter ga je lekker reizen van je geld in plaats van dit soort onzin. Je bent knap genoeg om zelf te zien dat je het niet nodig hebt" en "Dit is toch niet meer normaal" reageren anderen. Een enkel vindt het wel kunnen: "Je kan zeggen wat je wilt, maar ik vind jou echt oprecht zo een mooie dame." 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!