Beeld © ANP

De kledinglijn van Monica Geuze shop je vanaf vrijdag

09 december 2019 13:00

Monica Geuze kan aftellen. Na maandenlang tekenen, knippen en naaien is het eindelijk zover: haar eigen kledinglijn hangt bijna in de winkels. Vrijdag presenteert de presentatrice en vlogster de eerste door haar ontworpen kledingstukken.

"Eigenlijk zijn alle items favoriet"

"Ik ben achter de schermen al maanden bezig met het ontwerpen van deze collectie en het is bíjna zo ver", zegt Monica. "Mijn collectie bestaat uit items die absoluut niet mogen ontbreken in je partygarderobe. Zo heb ik onder andere een oversized blazer met pailletten ontworpen, een van onder ruimvallende latex broek, een tweedelig pak waarvan de fitting echt perfect is en ook een satin jurk in het rood."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze toont eerste beelden eigen kledinglijn

De kledinglijn, die tot stand kwam in samenwerking met het merk NA-KD, gaat Monica aan het hart. "Eigenlijk zijn alle items favoriet", biecht de influencer op. "Maar de lange zwarte jas vlak boven de enkel staat stiekem bovenaan. Ik kan niet wachten om het iedereen te laten zien."

Onlangs kondigde Monica aan dat Lars Veldwijk en zij uit elkaar gaan. Toch vieren ze misschien kerst samen, vertelt ze in onderstaande video. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!