Beeld © ANP

Sanne Wallis de Vries en Waylon laatste deelnemers roast Ali B

09 december 2019 21:53

Met de toevoeging van Waylon (39) en Sanne Wallis de Vries (48) is het panel dat Ali B (38) op de pijnbank legt in The Roast of Ali B compleet. Comedy Central maakte hun deelname maandagavond bekend. "Ik hoop alleen niet dat je gaat janken, want dat kennen we nu wel van je", aldus Sanne.

"Het lijkt me zo leuk, zo gezellig en zo fijn"

Met de toevoeging van Waylon zit er alsnog een Voice of Holland-collega in het roastpanel. Aanvankelijk had de rapper collega Anouk gevraagd om hem te komen roasten, maar zij zag daar niks in. "Ik vind het gewoon niet zo’n leuk programma en in het Nederlands helemaal niet. Het is gewoon heel stom en saai. Buitenlands, top!"

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Jij kan aanwezig zijn bij The Comedy Central Roast of Ali B!

Sanne Wallis de Vries reageert wel met volle enthousiasme. "Lieve Ali, ik heb zoveel zin in je roast! Het lijkt me zo leuk, zo gezellig en zo fijn. Ik hoop dat jij er ook een beetje zin in hebt en niet teveel zorgen maakt. Het is maar een roast he. Ik hoop alleen niet dat je gaat janken, want dat kennen we nu wel van je", aldus Sanne. 

Naast Waylon en Sanne Wallis de Vries zijn ook Willie Wartaal, Johan Goossens en I Am Aisha van de partij om Ali B het vuur na aan de schenen te leggen. Verder bestaat het Roast Panel uit Rob Geus, Henry van Loon, Prem Radhakishun, Ferry Doedens, Brace en Bugra Gedik. Sanne Wallis de Vries neemt als Roast Master de presentatie op zich.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Jij kan aanwezig zijn bij The Comedy Central Roast of Ali B!

De Roast of Ali B wordt op 17 december om 20.30 uur uitgezonden op Comedy Central.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!