Beeld © ANP

Charly Luske bereikt overtreffende trap van fit

10 december 2019 14:00

Dat Charly Luske (41) goed voor zijn lichaam zorgt, weten we allemaal allang. Op zijn persoonlijke Instagram account kunnen we vaak genoeg zien hoe hij met sporten en gezond leven bezig is. Toch kan het óók bij Charly nóg strakker. Hij post een foto voor-en-na foto waarop we allemaal kunnen zien hoe strak hij nu in zijn vel zit.

"95% vegan in de laatste zes weken"

Rechts is hoe Charly eruit zag, links is hoe hij er nu uit ziet. Wat is nou het geheim van Charly? Hij heeft in de laatste zes weken bijna alleen maar vegan voedsel gegeten. Daarnaast helpt ook zijn deelname aan de SBS-show Dancing on Ice mee. Zo laat hij weten hoeveel hij daar voor traint. "In de laatste acht weken heb ik vijftien uur per week op het ijs gestaan."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Charly Luske keert terug met George Michael-show

Het is misschien moeilijk te geloven, maar toch is Charly nog niet waar hij wil zijn. In de post vermeldt hij namelijk dat hij zijn doel nog niet heeft bereikt. Wat is zijn doel dan? Hij wil voor eind januari vijf kilo aangekomen zijn, maar dan praat hij over pure spiermassa. "Tips zijn welkom", aldus Charly.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!