Beeld © Instagram @andrehazes

Privé heeft spijt van cover met kleine André Hazes

11 december 2019 11:10

Evert Santegoeds (58) heeft spijt van de cover van weekblad Privé van een paar weken geleden. De hoofdredacteur plaatste op de voorkant van het blad een foto van André Hazes Jr. (3) met de tekst: 'Kleine jongen, hoe leg je hem dit uit?' Hiermee verwees het blad naar de nieuwe relatie van André Hazes (25). De hoofdredacteur ziet nu in dat hij hiermee over de schreef is gegaan.

"De zaak is hiermee afgesloten"

Evert Santegoeds geeft aan dat er na publicatie bezwaar is geweest van de volkszanger. In werkelijkheid dreigde André het blad aan te klagen. Zo ver heeft het na overleg tussen beiden partijen niet hoeven komen. "Na overleg hebben wij ingezien dat wij ons onvoldoende hebben gerealiseerd welke impact deze foto op betrokkenen heeft. In het kader van een minnelijke schikking heeft Privé daarom een bedrag overgemaakt naar FKK Animal Rescue op Bonaire, waarmee de kwestie nu afgedaan is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'André Hazes klaagt Privé aan om cover met zoontje'

Royce de Vries, advocaat van André, laat aan RTL Boulevard weten: "Hoewel André Hazes en zijn ex-partner Monique echt wel iets gewend zijn als het gaat om media-aandacht en dientengevolge veel over hun kant laten gaan, was de coverfoto van hun zoontje André jr. met begeleidende kopteksten in hun ogen grensoverschrijdend en weigerden zij dit te accepteren. Hoewel weekblad Privé aanvankelijk de coverkeuze verdedigde is de directie/hoofdredactie na correspondentie en contacten met ons kantoor uiteindelijk tot een ander inzicht gekomen. Dit heeft geleid tot de tekst in de column van Evert Santegoeds en het feit dat een bedrag is overgemaakt naar FKK Animal Rescue op Bonaire. Over de hoogte van het bedrag worden geen mededelingen gedaan. De zaak is hiermee afgesloten."

Miniatuurvoorbeeld

Zie ook:

Bridget Maasland en Rachel Hazes hebben wilde avond

André legde in RTL Boulevard uit waarom hij zo boos is over deze cover van de Privé.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!