Beeld © Instagram @mackenziemckee

Moeder Teen Mom-Mackenzie overleden na lang ziektebed

11 december 2019 20:24

Verdrietig nieuws voor Teen Mom-deelneemster Mackenzie McKee (25). De realityster deelt op Instagram dat haar moeder is overleden door de gevolgen van kanker. "Mama, ik heb je niet verdiend. Maar je hield zo onvoorwaardelijk van me", schrijft de 25-jarige.

"Ze heeft de strijd niet verloren, ze heeft gewonnen"

Mackenzie vertelt openhartig over het verlies van haar geliefde moeder, Angie Douthit. Naast een bijzondere foto schrijft ze: "Mama heeft de eindstreep overschreden. Ze heeft de strijd niet verloren, ze heeft gewonnen. Ze is genezen en loopt in de hemel in de eeuwigheid. Je hele leven lang heb je nooit afstand gedaan van een kans om de wereld te laten zien dat God van je houdt", schrijft de overduidelijk verdrietige vrouw. "Als we zouden proberen op te scheppen over wat voor en geweldige persoon je bent, zou je antwoorden met 'ik ben het niet, het is God."

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Teen Mom-Kailyn: 'Vaders van mijn kinderen haten elkaar'

Na een lang ziektebed hebben vrienden en familie afscheid moeten nemen van hun geliefde Angie. Haar laatste dagen waren liefdevol doorgebracht, omringd door dierbaren die voor haar baden, zongen en grappige verhalen vertelden. Angie kreeg in januari 2018 de diagnose. Ze wilde iedereen op de hoogte houden van wat er aan de hand was en had daarom een social media post aangemaakt. En wat begon als een gemakkelijke manier om informatie te brengen, veranderde in een gewoonte van iedere dag berichten plaatsen over de vreselijke ziekte. Haar Instagram werd door meer dan 115k mensen gevolgd.

Miniatuurvoorbeeld

LEES MEER:

Ex-man Teen Mom-Jenelle: 'Ik heb nooit van haar gehouden'

Haar dochter bevestigde via Instagram het nieuws. "Zou je je deze wereld kunnen voorstellen als we allemaal als Angie Douthit leefden? Ze zei altijd: 'Het is makkelijk, we werden op aarde gezet om Gods liefde te delen.' En dat deed ze. Zevenhonderd posts zijn geplaatst voor jullie om dagelijks te lezen, honderden spreekbeurten zijn te lezen. Zelfs als ze nauwelijks kon lopen of spreken, vertrouwde ze er gewoon op dat God door haar heen zou spreken." De 25-jarige schrijft dat ze belooft haar moeder trots te maken. "Mama ik verdiende je niet. Maar je hield zo onvoorwaardelijk van me. Jij was de lijm die me bij elkaar hield. Degene die altijd in me geloofde. Ik weet niet wat ik zonder jou zal doen, maar ik hoop dat dit snel voorbijgaat, zodat ik me kan haasten en bij jou kan zijn. Je hebt een fakkel aan ons doorgegeven en ik zal je niet teleurstellen. Ik zal voor Christus en liefde leven zoals je mij altijd hebt geleerd. Ik zal je een trotse mama maken", aldus Mackenzie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!