Beeld © ANP

Gordon en Connie leggen ruzie bij tijdens KWF-actie

12 december 2019 13:41

Gordon (51) en Connie Witteman (68) hebben hun ruzie bijgelegd. Dat deden ze deze week tijdens de lampionnenactie voor KWF, waarbij bekende Nederlanders een lampion lieten branden voor een dierbare. Al sinds 2013 konden ze niet samen door één deur.

Gordon en Connie liggen al langere tijd overhoop met elkaar, maar zagen elkaar deze week weer in het Olympisch Stadion in Amsterdam voor de aftrap van de KWF-actie Nederland geeft licht. Beiden ontstaken een lampion voor een dierbare en plaatsten deze symbolisch in het hart als aftrap. Ter plekke kwamen ze met elkaar in gesprek over voor welke dierbare zij een lampion brandden. Gordon gaf Connie direct een grote knuffel en zei: "We hebben natuurlijk een lange tijd gedoe gehad, maar laten we vanavond verzoenen en alles achter ons laten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Connie over ruzie Gordon: 'Hij heeft een nare streek geleverd'

Gordon liet op Instagram weten een lampion te ontsteken voor de man van zijn beste vriendin van zijn overleden moeder "maar ook voor alle mensen die ik al moest verliezen door die vreselijke ziekte." Connie reageert op zijn bericht: "Fijn elkaar weer geknuffeld te hebben. Lieve kus." Connie had verschillende namen op haar lampion genoteerd, van haar ex-man Hans en familieleden.

De vete tussen Gordon en Connie duurde al jaren. Het begon allemaal in 2013 toen de diva het nummer Tomorrow uit de musical Annie niet wilde zingen tijdens een benefietshow voor het Ouderenfonds. Gordon presenteerde deze avond samen met Gerard Joling. De zanger belde daarna Connie op om haar eens flink de les te lezen. Hij wist alleen niet dat zij alles opnam. Even later kon heel Nederland meegenieten van het telefoontje waarin Gordon Connie een "vuil vies goor verwend secreet" noemde. Alsof dat nog niet erg genoeg was, zinde Goor op wraak. Tijdens de benefietavond riep hij het publiek op om ook de eenzame en oudere Connie te helpen door haar even te bellen. Daarna noemde hij haar telefoonnummer twee keer op, live op televisie.

In Late Night werd de glamourbabe gevraagd naar haar verhaal.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!