Beeld © Getty Images

PLL-Shay Mitchell tolereert kritiek op borstvoedingsfoto niet

12 december 2019 17:40

Het zit Shay Mitchell (32) behoorlijk hoog dat haar volgers kritiek uiten op haar foto's waarop ze haar pasgeboren dochtertje borstvoeding geeft. En daarom kon de Pretty Little Liars-actrice het niet laten om keihard terug te slaan op de kritiek.

"Ze kijkt niet eens naar de baby, ze is er niet mee verbonden"

Shay heeft schoongevoeg van de kritiek op haar borstvoedingkiekje. De kersverse moeder zette een foto op Instagram waarop duidelijk te zien is hoe ze haar twee maanden oude dochter voedt, maar niet iedereen was er fan van. De Pretty Little Liars-actrice kreeg kritiek op het feit dat ze behoorlijk wat huid lieten zien, maar vooral ook dat ze zo publiekelijk borstvoeding geeft. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

PLL-Shay Mitchell deelt naam en eerste kiekje van dochter

"Ik ben fan van haar, maar deze foto is puur om aandacht te krijgen", aldus een volger van Shay. "Ze kijkt niet eens naar de baby, ze is er niet mee verbonden. Ze is helemaal in de ban van de camera." Maar de actrice is niet op haar mondje gevallen en haalt keihard uit naar de fan. "Ik heb blijkbaar het stuk in de babyboeken gemist waarin staat dat ik te allen tijde oogcontact moet houden met mijn dochter, terwijl ze aan het eten is en niet dat prachtige moment mag vastleggen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

PLL-Shay Mitchell slaat keihard terug na momshaming

"Vertel me alsjeblief waar ik jouw ouderschapsgids kan downloaden, dan ga ik gelijk lezen!", ging Shay verder. De Pretty Little Liars-dame kreeg in oktober haar eerste kindje met vriend Matte Babel. De actrice kondigde eerder dit jaar aan ook een miskraam te hebben gehad in 2018.  

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!