Beeld © ANP

Edwin Evers maakt comeback op de radio

13 december 2019 10:25

Edwin Evers (48) is vanaf maandag weer een week op de radio te horen. Tussen 14.00 en 16.00 uur presenteert hij op Radio 10 de Top 4000. Dat vertelde Edwin vrijdagochtend aan Gerard Ekdom in Ekdom in de Morgen.

"Gerard overviel me een tijdje geleden een beetje met zijn vraag"

Gerard Ekdom had eind november al aan Edwin Evers gevraagd of hij mee wou doen met de Top 4000, en na even nadenken had de voormalig 538-dj daar wel oren naar. "Gerard overviel me een tijdje geleden een beetje met zijn vraag, maar ik vind het een leuk en spontaan idee. Ik heb de Top 4000 de afgelopen jaren al gevolgd en ik heb wel iets met een hitlijst waarin zo’n beetje alle gave pophits van de afgelopen vijftig jaar te horen zijn! Ik kijk ernaar uit om volgende week voor één keer deze lijst te presenteren op Radio 10."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Frank Dane tevreden na zijn overname van Edwin Evers

Edwin Evers stopte vorig jaar na 21 jaar met zijn ochtendshow Evers Staat Op. Of zijn optreden bij Radio 10 betekent of hij weer vaker in actie zal komen, moet nog blijken. Onlangs zei de dj dat hij nog geen plannen heeft om vast terug te keren op de radio, maar meer ziet in tijdelijke zaken.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!