Beeld © YouTube-kanaal Keeping Up With the Kardashians

Geinig: Kendall Jenner maakt zusje Kylie's lippen belachelijk

13 december 2019 13:05

Het beruchte uiterlijk van Kylie Jenner (22) wordt door velen nagedaan. Er was zelfs een viral challenge waarbij allerlei Instagram-gebruikers hun lippen vergrootten. Ook grote zus Kendall (24) wil meedoen in de lol en doet haar zusje op exorbitante wijze na.

"Oh mijn god!"

Kendalls indruk van Kylie is ongelooflijk. Met een roze pruik op en een potje lippenstift doet het supermodel haar miljardair-zusje volledig na. Uiteraard waren de camera's van Keeping Up With the Kardashians aanwezig om het geinige moment vast te leggen. Terwijl Kendall een make-up tutorial geeft, maakt ze Kylie ook een beetje belachelijk. "Ik vind het geweldig om mijn lippen te overlijnen, daar is het ooit allemaal begonnen", geint de 24-jarige terwijl ze haar hele gezicht onder smeert met lippenstift. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kardashians niet gevraagd voor show Caitlyn Jenner

Het supermodel begint met een huidkleurig stiftje, maar stapt vervolgens over op een knalrode. "Je moet de kleuren mixen. We houden van mixen", verklaart Kendall. "Het voelt fantastisch op mijn huid. Het voelt zo ongelooflijk goed." Uiteindelijk FaceTimed ze Kylie om het resultaat van haar make-over te laten zien. "Oh mijn god!", reageert de Kylie Cosmetics-eigenares. "Ik ben Kylie", aldus Kendall. "Je bent mooi als Kylie. Het ziet er geweldig uit", meent de 22-jarige. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Khloé Kardashian vergeeft ex-vriend en ex-BFF Kylie Jenner

Hoewel de fans van de KarJenners praktisch alles uit hun leven meekrijgen door Keeping Up With the Kardashians én social media, zijn er toch nog dingen die ze achter gesloten deuren houden. Kim onthulde onlangs nog een heleboel over hun verleden in haar aflevering van E! True Hollywood Story. Bekijk de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!