Beeld © Getty Images

Gevallen Nickelodeon-ster Amanda Bynes zoekt opnieuw hulp

13 december 2019 14:51

Het gaat nog altijd niet helemaal lekker met Amanda Bynes (33). De gevallen Nickelodeon-ster woonde in een safe house, maar besloot toch het heft in eigen handen te nemen. Nu zou de actrice weer "openstaan voor hulp", meldt E! News.

"Ze is gestopt met haar vervolgopleiding en werkt ook niet"

Amanda leek in de lift te zitten dit jaar. Zo behaalde de actrice haar diploma van het Fashion Institute of Design and Merchanise én besloot ze in een safe house te gaan wonen. Maar inmiddels is het anders gesteld met de 33-jarige, meldt een bron aan E! News. "Ze is gestopt met haar vervolgopleiding en werkt ook niet", aldus de ingewijde. "Ze heeft toegang tot haar fortuin, dus ze is wel financieel stabiel." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amanda Bynes aangeklaagd door kliniek

Het is wel positiever gesteld dan eerst, volgens de bron. Amanda zou namelijk "geen drugs" meer doen, al "blijft dat altijd een grote zorg." Toch gingen de ouders van de actrice en haar advocaten afgelopen donderdag weer de rechtbank in om de volgende stappen te onderhandelen. "Ze hoeft niet per se terug naar de safe house, omdat ze geen drugs gebruikt en mentaal en fysiek op de been is. Het blijft wel onduidelijk wat er nu gaat gebeuren." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Amanda Bynes na terugval weer in kliniek opgenomen'

Amanda's ouders hadden hun dochter niet meer gezien sinds haar vertrek uit de inrichting. Dit komt na een jarenlange gespannen relatie, waarbij de actrice haar vader beschuldigde van seksueel misbruik en dat vervolgens weer ontkende. Inmiddels is het een stuk beter gesteld met de drie, volgens de bron. Ze zouden "goed met elkaar kunnen opschieten" en "vriendschappelijk" met elkaar omgaan. Amanda's ouders zijn ook degenen die alle beslissingen over haar nemen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!