Beeld © ANP

K3-Kristel Verbeke maakt acteerdebuut op de planken

13 december 2019 14:35

Kristel Verbeke (44) gooit het over een andere boeg. De voormalige K3-zangeres maakte gisteravond haar acteerdebuut in Kerstmis den boom in. Het theaterstuk werd voor het eerst opgevoerd in Antwerpen en ze genoot met volle teugen.

"Lekker eten, iets drinken, een beetje babbelen"

De voormalige K3-zangeres kruipt voor Kerstmis den boom in in de huid van Charlotte, die elk jaar enorm uitkijkt naar kerst. De Vlaamse acteur Sven de Ridder speelt haar man Cisse, maar hij heeft in het stuk juist een ontzettende hekel aan de feestdagen. Wanneer een sneeuwstorm ervoor zorgt dat er van alles misgaat in het verhaal, staat het stel en hun vrienden niets anders te doen dan volop in de kerstsferen te duiken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kristel Verbeke doet boekje open over relatie en tijd in K3

Voor het stuk werd opgevoerd gaf Kristel al aan "enorm" van kerstmis te houden. "Ik vind dat heel gezellig met de familie", aldus de K3-zangeres. "Lekker eten, iets drinken, een beetje babbelen. Mensen hebben zo weinig tijd (...) Het is het ideale moment om een beetje bij te praten." De theatervoorstelling Kerstmis den boom in is tot en met 5 januari te bewonderen in het Fakkeltheater in Antwerpen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!