Beeld © ANP

Marianne Weber is herstellende van borstkanker

13 december 2019 17:35

Marianne Weber (64) is aan het herstellen van borstkanker. In augustus kreeg de zangeres het slechte nieuws. In een interview met de Telegraaf vertelt Marianne dat in haar beide borsten kanker was ontdekt.

"Ik mag van geluk spreken"

Voordat de diagnose definitief was, had Marianne al het geviel dat er niets helemaal pluis was. "Ik had last van een pijnlijke borst. Niet heel erg, maar het was er wel. Met een idee van 'niets aan de hand, misschien een kleine ontsteking', ging ik naar de dokter en werd doorverwezen naar het ziekenhuis in Bilthoven", vertelt de zangeres aan de krant.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Marianne Weber en John de Bever slaan handen ineen

De grond zakte onder Mariannes voeten weg, toen ze de uitslag kreeg. "Het waren heftige dagen. Ik voelde me zo radeloos en kende mezelf gewoon niet", aldus Weber. Vrij snel na de uitslag werd de zangeres geholpen in het ziekenhuis in Bilthoven, met succes. "Ik mag van geluk spreken, heb een engeltje op mijn schouder", aldus Marianne. Marianne is nu 'helemaal schoon' verklaard door de doktoren.

Marianne is niet terneergeslagen door de heftige periode die ze achter de rug heeft. Ze is inmiddels weer aan het optreden. Toch heeft de ziekte wel een behoorlijke impact op haar leven gehad. "Ondanks dat ik er nog lang niet ben en nog steeds die angst in mijn lijf heb, probeer ik van iedere dag met de mensen om me heen, die me lief zijn, volop te genieten van het leven", aldus Weber.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Marianne Weber viert Oranjefeestje in Spanje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!