Beeld © Instagram @johntravolta

John Travolta en Olivia Newton-John houden ultieme Grease-reünie

14 december 2019 13:35

Het was een magische nacht voor John Travolta (65) en Olivia Newton-Jon (71). De twee acteurs hulden zich weer in de outfits van hun iconische personages uit Grease voor een speciaal evenement rondom de film. Danny Zuko en Sandy Olsson zijn weer helemaal terug op Instagram.

"Grease is nog altijd het woord"

"Grease is nog altijd het woord", waarmee John in zijn Instagram-post refereert aan de iconische film. Samen met Olivia kroop de acteur weer in de huid van Danny Zuko en Sandy Olsson voor een speciaal sing-a-long evenement. "Voor het eerst sinds we de film maakten, hebben we de outfits weer aan! Ik ben zo gelukkig!", liet de actrice weten op social media. Het driedaagse event heet Meet 'N Grease, waar ook de beroemde auto's uit de iconische film te zien zullen zien.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Koper geeft Olivia Newton-John Grease-jack terug

In 2018 vierden John en Olivia nog het 40ste jubileum van Grease. Hiervoor werd de musicalfilm voor eens weer in de bioscopen gedraaid. Ook gaven de acteurs aan wat hun favoriete onderdeel van de film was. "Olivia ontmoeten, zonder twijfel", reageerde John destijds. "Ik zou hetzelfde zeggen, omdat John me overtuigde om het te doen en dat was magisch", vertelde Olivia. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Befaamde Grease-outfit onder de hamer voor 362.000 euro

Maar dat is niet het enige Grease-nieuws van de afgelopen tijd. HBO komt namelijk met een spin-off-serie van de klassieker. In Grease: Rydell High zouden zelfs een aantal van de originele castleden terugkeren. Bovendien blijven ze bij de tijd van de film, wat betekent dat het zich afspeelt in de jaren 60 en natuurlijk kunnen de nummers van Grease niet ontbreken. Dat belooft wat. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!