Beeld © ANP

Moeder Hans Klok op 80-jarige leeftijd overleden

15 december 2019 11:46

De moeder van Hans Klok is overleden. Dat heeft de illusionist bevestigd aan De Telegraaf. Zijn moeder Gerda werd 80 jaar oud.

"Toen ik in april vertrok moest ik er natuurlijk rekening mee houden dat ik mijn moeder nooit meer terug zou zien"

De moeder van Hans leed al enkele jaren aan de ziekte Alzheimer. Toch komt haar dood onverwacht voor de familie. De illusionist laat aan De Telegraaf weten dat hij bij zijn vertrek naar Las Vegas al rekening hield met de gezondheid van zijn moeder. "Toen ik in april vertrok moest ik er natuurlijk rekening mee houden dat ik mijn moeder nooit meer terug zou zien, en dat blijkt nu dus ook het geval. Helaas is het niet anders."

"Maar zij vond altijd dat ik mijn dromen achterna moest jagen. Ik had nú de kans naar Las Vegas te gaan. Het was nu of nooit en mijn moeder zou niet hebben gewild dat ik het voor haar had gelaten. Als mijn kinderen gelukkig zijn, ben ik het ook, zei ze altijd.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hans Klok komt niet tot rust in Las Vegas

Hans is momenteel nog in Las Vegas. "Er is hier gelukkig alle begrip voor dat ik even naar Nederland op en neer wil voor het afscheid. (...) De avond van tevoren aankomen en meteen daarna terug. Dat moet te regelen zijn." De uitvaart wordt georganiseerd door zijn broer Wouter.

In september stond Hans nog uitgebreid stil bij de 80ste verjaardag van zijn moeder, die zij door haar ziekte zelf niet meer bewust meemaakte. "Ze was een goeie moeder voor mij en mijn lieve broer Wouter en je kon vreselijk met haar lachen. Gelukkig heeft ze een vrolijke vorm van die vreselijke ziekte; van de 50 verschillende soorten zijn er twee vrolijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hans Klok heeft zijn plekje gevonden in Las Vegas

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!