Beeld © Instagram @kellypfaffg

Sam en Kelly Pfaff-Gooris vieren 20ste trouwdag

15 december 2019 12:13

Kelly Pfaff-Gooris (42) en Sam Gooris (46) zetten elkaar uitgebreid in het zonnetje op Instagram. De reden is de twintigste trouwdag van de bekende Vlamingen.

"Ik heb je lief, mijn alles"

Kelly noemt haar huwelijk met Sam de beste beslissing die ze ooit gemaakt heeft. "Twintig jaar getrouwd met de liefde van mijn leven en de beste beslissing ooit! Vanaf onze eerste date wisten we beide 'dit is het' en twintig jaar later is mijn liefde, appreciatie, fierheid en trots op u in volume gegroeid." 

De dochter van Jean-Marie en Carmen steekt haar liefde niet onder stoelen of banken. "De man die je bent als vader, zoon, vriend en partner is een zegen in ieder van ons leven en wat ben ik O zo blij dat ik al twintig jaar naast jouw wandel hand in hand. Ik heb je lief, mijn alles."

Ook Sam deelt een mierzoet bericht op Instagram. "Aan de vrouw waar ik zo ontzettend veel van hou en je nog steeds iedere dag meer en meer lief heb: gefeliciteerd met ons twintig jaar huwelijk. Mijn alles." 

Hij bedankt zijn Kelly voor alles. "Forever and Always. Ik heb jou en de kids zo lief. Het mooiste wat me ooit is overkomen. Dank daarvoor. Je ventje dat er altijd voor jullie zal zijn. Ik heb je lief."

Kelly en Sam hebben twee kinderen: Shania van negentien en Kenji van achttien. In Louisa Laat Ze Weer Lachen zochten we uit hoe het met de jonge Pfaffkes gaat en vroegen we ook naar een mogelijke terugkeer van hun populaire realityshow.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!