Beeld © Getty Images

Friends-actrice Courteney Cox wordt verward met Caitlyn Jenner

15 december 2019 19:09

Van je vrienden moet je het hebben en Courteney Cox (55) weet dat maar al te goed. Haar goede vriend David Spade (55) plaatste een kiekje met haar op Instagram en werd overladen met comments dat de Friends-actrice op niemand minder dan Caitlyn Jenner (70) lijkt. De 55-jarige snapt de vergelijking wel.

"Je bent hilarisch"

"Oké, ik zie het ook", reageert Courteney op de commotie. De Friends-actrice werd verward met niemand minder dan Caitlyn Jenner op een kiekje met goede vriend David Spade. De 55-jarige deelt zelf een reeks foto's waarin duidelijk te zien is dat ze de grap ook wel snapt. Zo zet ze een oude foto van haarzelf naast eentje van Caitlyn, waaruit blijkt dat ze inderdaad wel iets van elkaar wegebben. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

‘Matthew Perry is nog altijd verliefd op Courteney Cox’

Het valt goed in de smaak bij de fans van Courteney én haar beroemde vrienden. "Je bent hilarisch. Oh mijn GOD, wat hou ik van jou", reageert Friends-collega Jennifer Aniston onder de fotoreeks. Daarnaast zijn het vooral lach-emoji's die worden geplaatst. Helaas heeft Caitlyn zelf nog niet gereageerd op de vergelijking. 

Friends, de serie waar Courteney haar doorbraak aan te danken heeft, vierde dit jaar haar 25ste verjaardag. Bekijk de video hieronder hoe de sterrencast én de fans hier een feestje van maakten. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!