Beeld © Getty Images

Mariah Carey te beroerd om fooi te geven na giga diner

17 december 2019 04:14

Hoewel ze momenteel weer bovenaan de hitlijsten staat met haar kerstklassieker All I Want For Christmas Is You, en dus aardig wat geld binnenharkt, blijft Mariah Carey (49) op de kleintjes letten. De superster sommeerde een van haar assistenten eten voor haar en de crew te halen bij Roberto's Steakhouse in Atlantic City, de plaats waar ze later die avond moest optreden. Maar ondanks het hoge bedrag dat werd uitgegeven, kon er geen fooitje vanaf.

Mariah en haar team bestelden kreeft, steak, geroosterde kip, zalm, crab cakes en verschillende soorten pasta. In totaal bedroeg de rekening 493,67 dollar, waarop de assistent 500 dollar in contanten gaf. Het restantbedrag, 6,33 dollar, werd echter teruggevraagd en ook werd er tot verbazing van de restaurant-medewerkers geen fooi gegeven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Mariah Carey pakt drie nieuwe recordtitels door kersthit

In de Verenigde Staten is het geven van een fooi standaard, omdat de medewerkers daar het grootste gedeelte van hun salaris uit halen. Om op een dergelijke hoge rekening geen tip te geven is vrij ongehoord. En dat terwijl de zangeres elk jaar alleen al zijn 500.000 euro verdient aan haar kersthit.

Mariah Carey verdient elk jaar nog 425.000 euro aan haar kersthit

07:37
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mariah Carey: 'Hillary Clinton is mijn president'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!