Beeld © ANP

Lars Veldwijk vertelt zijn kant van breuk met Monica Geuze

17 december 2019 10:41

Het nieuws over hun break-up sloeg bij fans in als een bom. Terwijl Monica Geuze (24) direct een uitgebreide vlog wijdde aan de breuk, besloot Lars Veldwijk (28) zich bewust afzijdig te houden. Tot nu... In een nieuwe video van Fox Sports trekt de voetballer voor het eerst zijn mond open.

"We houden nog steeds van elkaar"

Presentatrice Fresia Cousiño Arias ging voor het YouTube-kanaal van de zender langs bij de voetballer om te babbelen over zijn carrière en kersverse tattooshop in het hartje van onze hoofdstad. Vanzelfsprekend kwam ook zijn gestrande relatie met Monica aan bod tijdens het gesprek. En wat blijkt, hun samenzijn heeft een aardige stempel gedrukt op Lars. 

"Als ik ergens binnenkom, zie ik mensen elkaar aantikken 'dat is toch de vriend van Monica?’ Of nu dus ex-vriend. In plaats van: ‘dat is toch die speler van Sparta’", laat hij zich uit. "Ik denk dat Nederland niet gewend is dat een voetballer zo’n leven ernaast kan hebben."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

De kledinglijn van Monica Geuze shop je vanaf vrijdag

Volgens Lars is er absoluut geen sprake van ruzie tussen hem en de moeder van zijn dochtertje, Zara-Lizzy.  "We hebben vorige week Sinterklaas samen gevierd, dat gaat gewoon hartstikke goed en ook leuk. Alleen ja, als je dan weer weggaat dat zijn dan moeilijke momenten, omdat er geen ruzie is, we haten elkaar niet en we houden nog steeds van elkaar. Dat maakt het soms wel lastig, zeker met kinderen", aldus de topvoetballer.

Tegenover RTL Boulevard vertelde Monica eerder ook al een gelijksoortig verhaal. "We zijn echt supergoed met elkaar nog." Bekijk de hele video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Dit is de reden van de break-up van Monica Geuze en Lars Veldwijk

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!