Beeld © YouTube-kanaal Monica Geuze

Monica Geuze in tranen door break-up: 'Geen weg terug'

17 december 2019 11:36

Waar praktisch alles van Monica Geuzes leven wordt vastgelegd door haar vlogcamera, heeft de 24-jarige haar break-up met Lars Veldwijk (28) niet aan haar trouwe kijkers laten zien. Inmiddels heeft ze haar fans wel een update gegeven over hoe het nu daadwerkelijk met haar gaat. En dat is een emotionele bedoening.

"Het doet me verdriet dat de dingen zijn gelopen zoals ze zijn gelopen, omdat er een kind in het spel is"

"Ik wil even uitleggen waarom ik deze week zo weinig heb gefilmd", begint Monica haar betoog. De 24-jarige heeft een heftige periode achter de rug waarin zij en Lars besloten uit elkaar te gaan. Sommige dingen wil ze dus liever niet vastleggen voor haar wekelijkse vlog. "En dat is omdat ik me gewoon echt helemaal kut voel", aldus de blondine, die emotioneel wordt door het uitleggen van de situatie. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lars Veldwijk vertelt zijn kant van breuk met Monica Geuze

Lars en Monica zijn "al langer uit elkaar dan jullie weten, maar vanaf het moment dat het mensen bereikt, is het echt écht. Er is geen weg terug. Het voelt dan gewoon echter", verklaart de vlogger. "De eerste twee weken erna voelde ik zo’n enorme opluchting. Alsof er een last van m’n schouders viel. Ik ben er niet echt verdrietig om geweest. Toen het naar buiten kwam, dacht ik: focus je op het positieve (….) Ik heb daarbij niet echt de tijd genomen om er ook nog verdrietig, boos of whatever over te zijn. En dat hebben we tijdens de relatie natuurlijk al genoeg gehad, anders kom je niet op het punt dat je besluit uit elkaar te gaan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De kledinglijn van Monica Geuze shop je vanaf vrijdag

Het is een weloverwogen beslissing geweest. "Ik merk gewoon dat ik de laatste dagen ineens superemotioneel ben. En me ook superschuldig voel tegenover Zara-Lizzy", legt Monica uit. "Dat het me gewoon heel erg makkelijk af leek te gaan (...) Omdat ik ook zeker weet met hoofd en hart dat dit een betere situatie is op deze manier. Het doet me wel verdriet dat de dingen zijn gelopen zoals ze zijn gelopen, omdat er natuurlijk een kind in het spel is."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze toont eerste beelden eigen kledinglijn

Hoewel Lars en Monica uit elkaar zijn, besloten ze toch nog een tijd samen te blijven wonen. Bovendien bestaat er een kans dat ze kerst ook samen vieren met Zara-Lizzy, zoals de vlogger vertelt in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!