Beeld © ANP

Martien Meiland laat zich uit over toekomst Chateau Meiland

17 december 2019 12:02

Het is nog niet zeker of er een derde seizoen komt van Chateau Meiland, laat Martien Meiland (58) weten toen hij aanschoof bij Pauw. De eerste twee seizoenen waren natuurlijk een gigantisch succes en ook de kerstspecial van de familie deed het goed. Daarom denkt de flamboyante kasteelheer dat er wel een derde aan zit te komen. "Dat moet toch wel?"

"Als het over is, gaat het over"

Martien en zijn gezin gaan als een tierelier. Het kasteel zit al volgeboekt tot en met 2022 en miljoenen mensen kijken naar Chateau Meiland. Ook de kerstspecial van de familie deed het goed en de eigen wijnlijn die ze hebben gelanceerd, wordt bejubeld met prijzen. Maar over een derde seizoen van het programma is nog niets zeker, meldt de 58-jarige bij Pauw. "Maar ik denk het eigenlijk wel. Dat moet toch wel?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De Meilandjes onthullen hun kerstkaart van 2019

Cash or Trash heeft al wel groen licht gekregen voor een volgend seizoen. "Dat vond ik heel leuk om te doen", aldus Martien. "In het nieuwe seizoen krijg ik een nog wat vrijere rol." Het succes bevalt de 58-jarige en zijn gezin goed. "We doen gewoon ons ding, maar het is leuk om succes te hebben. We genieten er ook van. Maar als het over is, gaat het over. Dan is dat prima. Ook dan gaat het leven gewoon door."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chateau Meiland-sterren lanceren eigen wijnen

De fans van Chateau Meiland snakken natuurlijk altijd naar meer van de hilarische familie. En nu kunnen ze ook hun koelkasten vullen met de wijnen, wijnen, wijnen van het gezin. Bekijk de video hieronder over de lancering van het alcoholmerk van de Meilandjes. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!