Beeld © RTL/MTV

Love Island-Martin heeft relatie met EOTB-Yasmine

17 december 2019 14:03

Het realitywereldje blijft lekker in elkaar overlopen. Martin uit Love Island blijkt namelijk een relatie te hebben met niemand minder dan Yasmine uit Ex On The Beach: Double Dutch. De ex van de realityman laat zich nu ook uit over de nieuwe relatie, blijkt op Instagram.

"Mijn relatie met Martin buiten Love Island was echt niet meer leuk"

Het is een kliederboel in het realitywereldje. Nadat Sebastiana Istrate meedeed aan Love Island en daar de liefde leek te vinden met Martin Foru, kreeg zij vervolgens ruzie met Yasmine Pierards uit Ex On The Beach: Double Dutch. De EOTB-dame zou namelijk iets te vriendelijk zijn met haar vriend en daar moest Seba niets van weten. Yasmine en Martin zouden slechts vrienden zijn, maar inmiddels zou er meer gaande zijn tussen de twee. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Ziggy en Victoria officieel een koppeltje

Als we de fans van Seba mogen geloven, speelt er meer tussen Martin en Yasmine. Tijdens een Q&A op Instagram vertelt de Love Island-deelneemster openhartig over de nieuwe relatie van haar ex. "Ik wens ze super veel geluk samen", aldus Sebastiana. "Ik ben niet bitter, onze relatie was gewoon niet voorbestemd. Ik hoop voor hem dat hij gevonden heeft wat hij zocht." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Matthy en Kelly gaan samenwonen

Als haar wordt gevraagd of ze jaloers is, reageert ze als volgt: "Nee hoor, ik weet dat het voor jullie heel raar klinkt, omdat jullie natuurlijk mijn hele relatie gevolgd hebben. Maar mijn relatie met Martin buiten Love Island was echt niet meer leuk. Ik had ons hoofdstuk al afgesloten, het is gewoon niet leuk als mensen het in je gezicht willen gooien. Want ook al was ik verdergegaan, ik heb mijn relatie altijd low key gehouden uit respect naar hem toe."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Floor reageert op geruchten breuk met Daniël

Na hun deelname aan Love Island vertelden Martin en Sebastiana nog hoe gelukkig zij waren in Love Check-up, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!