Beeld © ANP

Expeditie-Hugo vertelt alles over huwelijksaanzoek vriend

18 december 2019 14:56

Hugo Kennis (33) heeft een behoorlijk succesvol jaar achter de rug. De tv-kok mocht met zijn lievelingsprogramma aller tijden meedoen, werd uiteindelijk gekroond tot de winnaar van Expeditie Robinson 2019 én werd bij thuiskomst ten huwelijk gevraagd door zijn vriend Sander. Bovendien kreeg hij een verrassing van zijn Expeditie-vriendin Shary-An op die bijzondere dag. Hij vertelt erover in Robinson Confessions.

"Toen ging ik stuk hoor, toen was het klaar"

"Dat was natuurlijk raar. Maar toen ik hem op Schiphol zag, ja, wel fijn… Hij had tranen in zijn ogen en ik dacht: oh shit, ben ik dan toch niet zo verliefd op hem als ik dacht?", aldus Hugo over zijn terugkomst. Gelukkig voor het stel is het helemaal goed gekomen. "Toen heb ik hem niet meer losgelaten", verklaart Hugo. "Hij is daar wel van geschrokken, want hij had al in zijn hoofd om mij ten huwelijk te vragen.” Bovendien had de tv-kok al eerder vernomen dat Sander niet zat te wachten op een huwelijk, dus dat Hugo het moest vragen wanneer hij het wilde. "Ik had mijn huwelijksaanzoek al helemaal rond en in september zou het gebeuren. Maar was hij me voor."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Expeditie-Hugo in tranen door winst: 'Kroon op mijn droom'

Ook kreeg hij nog een speciale verrassing. Hugo vertelde zijn lief hoe hij het huwelijksaanzoek zou hebben aangepakt en dat hij een zangeres wilde vragen om te komen zingen. "'Maar wie dan?’, vroeg Sander. ‘Shary-An zou ik Ik heb je lief komen zingen.’ Echt op dat moment gaat de deur open…" Vervolgens vertelt hij precies hoe zijn Expeditie-maatje hen een serenade geeft. "Toen ging ik stuk hoor, toen was het klaar."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!