Beeld © Instagram @victoria_vermeer

Love Island-Victoria gaat samenwonen maar niet met Ziggy

18 december 2019 22:15

Pak 'm beet een maand zijn de finalisten van Love Island terug in Nederland, maar blijkbaar kunnen ze elkaar niet missen. Zo zijn Lisa en Victoria zelfs zó aan elkaar dat de vriendinnen nu gaan samenwonen in Amsterdam.

De meiden kunnen amper geloven dat ze zo snel samen een plekje gevonden hebben in onze hoofdstad. Volgens de kersverse Amsterdammers hebben ze geluk gehad dat alles zo vlot is verlopen. Slechts één bezichtig was er nodig, terwijl sommige máánden doen over het vinden van een geschikt plekje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Martin heeft relatie met EOTB-Yasmine

In de allereerste verhuisvlog van de twee laat Victoria trots hun nieuwe stekje zien, dat vanzelfsprekend wordt gevierd met bubbels. De dames willen zo snel mogelijk intrekken en de eerste spulletjes zijn al in huis gehaald. Ook hebben de Love Island-sterren al wat bedacht voor de extra kamer: een walk-in closet.  En ook aan de kleine Beer wordt gedacht, want die verhuist natuurlijk gewoon mee. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-Floor en Daniël uit elkaar

RTL Boulevard sprak zowel Lisa als Victoria eerder al over hun toekomstplannen in de Love Check-up. Bekijk hun video's hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!