Beeld © ANP

Linda de Mol vindt Beau in Weet Ik Veel 'beetje moeilijk'

19 december 2019 15:29

De presentatrice heeft nooit onder onder stoelen of banken gestolen het enorm jammer te vinden dat ze haar programma Weet Ik Veel, niet mee mocht nemen naar haar nieuwe werkgever. Tegenover Gerard Ekdom (41) vertelt Linda de Mol (55) nu dat ze deze week nóg een mes in haar rug kreeg toen ze hoorde wie haar vervanger werd doormiddel van een appje.

"Dan heb je toch zoiets van ja.. nou ja"

“Dat is een beetje moeilijk natuurlijk. Het is geen geheim dat ik het sowieso moeilijk vond dat ik die programma’s niet mee mocht nemen. Ik was er vanuit gegaan dat dat me wel gegund werd na 12 jaar, maar dat was niet het geval", vertelde ze deze morgen verbitterd in de ochtendshow van Gerard Ekdom.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda de Mol: 'Ik geneer me weleens voor mijn rijkdom'

Linda: "De concurrentie is pittig. Ik denk dat ze gedacht hebben; we moeten er voor zorgen dat het niet de andere kant op gaat en dat het straks scoort. Beau is wat dat betreft een goede keuze, want die kan echt wel wat. Maar het doet best wel pijn. Helemaal omdat ik het hoorde via een appje van Beau, dan heb je toch zoiets van ja.. nou ja. Dus het is niet fijn, maar ik kan er niets aan doen en ik moet er verder niet over piepen, want er zijn grotere problemen in het leven dan dit.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Beau van Erven Dorens neemt presentatie Weet ik veel!? over

Maar dat betekent niet dat Linda het in het nieuwe jaar rustig gaat krijgen. Ze is alweer druk bezig met een nieuw format: Deze Quiz Is Voor Jou. Volgens de tv-koningin wordt het een programma waarin bekende Nederlanders geld bij elkaar spelen voor iemand in het publiek. Alleen weet de persoon in kwestie niet dat ze voor hem of haar spelen. 

Daarnaast is er ook het succes van haar nieuwe film: April, May en June.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!