Beeld © SBS/TALPA

Chateau Meiland-Caroline van Eeden wordt weer oma

20 december 2019 11:53

Leuk nieuws voor Caroline van Eeden. De voormalig huisvriendin van de Meilandjes wordt voor de derde keer oma. En stiekem hoopt ze deze keer op een meisje.

"Het is bijna niet te beschrijven hoe mooi dit is"

Caroline vertelt aan Shownieuws dat ze "verwonderd en blij" is dat ze binnenkort weer een klein hummeltje in haar armen mag sluiten. "Het is bijna niet te beschrijven hoe mooi dit is."

Caroline heeft drie zoons en twee kleinzoons, een echt mannenhuishouden dus. Daarom hoopt ze dat er nu eindelijk een keer een meisje wordt geboren in de familie. "Ik heb drie zoons en toen zei ik ook iedere keer: 'ik wil een dochter'. En ze zijn mij allemaal even lief... Maar ik heb twee kleinzoons en het zou wel heel leuk zijn als het nu een meisje zou worden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martien Meiland laat zich uit over toekomst Chateau Meiland

De oma verwent haar kleinkids met cadeautjes en neemt ze ook wel eens mee naar de bioscoop. Toch vindt ze dat ze meer tijd moet vrijmaken voor haar kleinkinderen. Heel veel vrije tijd zal ze niet hebben; ze heeft net een kledingwinkel geopend.  Onze Aran Bade was bij de opening van haar nieuwe zaak.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

De Meilandjes onthullen hun kerstkaart van 2019

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!