Beeld © ANP

Johnny de Mol voor de tweede keer vader geworden

24 december 2019 10:04

Haal de beschuitbus maar tevoorschijn, want Johnny de Mol (40) is voor de tweede keer vader geworden. Zijn Anouk van Schie (37) is bevallen van een gezonde zoon.

"Papa moest even bijkomen" 

De presentator deelt een eerste kiekje van het jochie en schrijft erbij: "Welkom Fender. Papa en mama maken het goed! Papa moest even bijkomen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Anouk van Schie kijkt terug op de mooiste dag van haar leven

Het is voor het stel hun tweede kindje samen, nadat ze in april 2018 al de kleine Johnny mochten verwelkomen. Anouk heeft ook al een dochtertje uit een eerder huwelijk, Kiki. Afgelopen juni lieten de dolgelukkige ouders via Instagram weten dat ze in verwachting waren van een tweede.

Het delen van de zwangerschap hebben ze wel voorzichtig aangepakt, volgens Johnny wilde hij en Anouk het heugelijke nieuws niet van de daken schreeuwen. Het stel vindt het namelijk erg bijzonder dat het allemaal maar weer lukt.

En met drie koters in huis is het flink aanpappen. Eerder onthulde de presentator dan ook niet zeker te weten door te gaan met zijn programma Waar is de Mol?. "Het is gewoon best wel heftig", vertelde hij in De Coen en Sander Show op Radio 538. "Zo met kinderen en de thuissituatie, en dan gewoon zes keer een week lang. Vroeger vond ik dat hartstikke leuk, maar nu ga ik daar nog eens heel goed over nadenken."

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Johnny de Mol gaat er helemaal voor in zijn theatershow

Oktober 2018 gaven de tortelduifjes elkaar het jawoord tijdens een intieme plechtigheid in Portugal, omringd door een select clubje familie en vrienden. Iets wat niet veel mensen een paar jaar geleden hadden kunnen voorspellen.

Maar niet alleen de ooit zo ondeugende Johnny is de afgelopen jaren veranderd, ook zijn ouders. “Het is wel opvallend hoe zowel Willeke als John, als oma en opa een hele andere rol vervullen. Die kleine mag alles, en dat mocht ik vroeger niet…", liet hij aan ons weten. Bekijk de hele video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!