Beeld © Warner Bros. Pictures

Dreuzels opgelet! Deze Harry Potter-ster komt naar Nederland

20 december 2019 13:28

Het is alweer een tijdje geleden dat de laatste Harry Potter-film verscheen (2011, om precies te zijn), maar dat maakt de franchise niet minder geliefd. Fans van de film- en boekenreeks zijn nog altijd betoverd door de magie. Ben jij ook een echte Potterhead? Dan hebben we leuk nieuws: één van de acteurs komt namelijk naar ons land!

Actrice Bonnie Wright (28), die Ginny Weasley speelt in de populaire reeks, komt volgend jaar mei naar het Magical Castle event op de Veluwe. Op 23 en 24 mei kun je daar in de magische wereld van Harry Potter stappen en - niet geheel onbelangrijk - je favoriete acteurs ontmoeten. In totaal geven zestien gezichten uit de films acte de présence op het festijn. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Komen de Harry Potter-films dan ein-de-lijk op Netflix?

Hoewel het inmiddels bijna tien jaar geleden is dat het slot in de bioscopen verscheen, speculeren fans de afgelopen maanden volop over een nieuwe film uit het tovenaars universum. En dat heeft alles te maken met een geheimzinnig Twitter-berichtje dat schrijfster J.K. Rowling afgelopen september plaatste na bijna een half jaar radiostilte. 

Toch is de kans dat er een volledige reboot komt met de originele cast van het magie-spektakel klein. Maar dat betekent niet dat Harry, Hermione en Ron nooit meer zullen terugkeren naar Hogwarts. Als er een verfilming komt van Harry Potter en het Vervloekte Kind zouden acteurs Tom Felton (Draco) en Rupert Grint (Ron) namelijk dolgraag terugkeren. Dat lieten ze eerder doorschemeren tijdens de opening van een nieuwe attractie in het Wizarding World of Harry Potter-pretpark. "Dat zou fantastisch zijn", vertelt Rupert. "Draco is echt een deel van mij geworden, gek genoeg", reageert Tom. Het is nog maar de vraag of deze plannen worden doorgevoerd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry Potter-acteur pakt rol in Nederlandse film

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!