Beeld © ANP

Beau van Erven Dorens blijft nog zeker vijf jaar bij RTL

20 december 2019 19:16

Beau van Ervens Dorens (48) blijft nog zeker vijf jaar bij RTL. De presentator heeft een nieuw contract getekend bij de zender en blikt terug op een schittert jaar.

"Ik heb het erg naar mijn zin bij RTL"

Beau gaat nog eventjes door! De presentator tekent voor vijf jaar bij en zal doorgaan met zijn talkshow bij RTL. Het is de kers op de taart voor de 48-jarige. Dit jaar nam hij de Majoor Boshardt-prijs in ontvangst én won hij voor de tweede keer op rij de Zilveren TV-Ster voor beste presentator. En naast Beau neemt hij ook de presentatie van Weet Ik Veel en de nieuwjaarsshow Postcodeloterij The Biggest Quiz op zich. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda de Mol vindt Beau in Weet Ik Veel 'beetje moeilijk'

De presentator is door het dolle heen. "Ik heb het erg naar mijn zin bij RTL en verheug me erop om mij op verschillende gebieden te blijven inzetten voor de zender", aldus Beau. "Van de talkshow op de late avond tot docuseries over sociaal-maatschappelijke onderwerpen. Ook ga ik weer als quizmaster aan de slag en heb ik stiekem de ambitie om een rol te spelen in de nieuwe serie Hockeyvaders."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beau van Erven Dorens schittert in nieuwe komedie Jon van Eerd

Daarnaast is zenderbaas Peter van der Vorst blij dat de presentator heeft bijgetekend. "Beau is een van de meest veelzijdige makers die we bij RTL hebben", verklaart hij. "Hij zet maatschappelijke thema’s op de kaart met programma’s als De Sleutel, draagt met gemak en humor grote gameshows én hij heeft bewezen dat hij ook uitstekend op zijn plaats is in een dagelijkse talkshow. Het programma Beau is een vaste waarde geworden op onze late avond en ik ben dan ook heel blij dat we hier volgend jaar mee doorgaan en dat we de komende vijf jaar nog veel nieuwe projecten met elkaar gaan ontwikkelen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!