Beeld © ANP

Yolanthe houdt nog altijd zielsveel van familie Sneijder

21 december 2019 13:04

Yolanthe kan na de breuk met Wesley Sneijder nog steeds op haar voormalige schoonfamilie rekenen. "Na al die jaren is ook Wesley's familie mijn familie geworden. Ik hou zielsveel van zijn ouders", zegt Yolanthe in magazine Vrouw.

"Zijn moeder is als een moeder voor me"

Voor de opvang van haar 4-jarige zoontje Xess Xava tijdens tv-opnames kan ze rekenen op de ouders van Wesley. "Zijn moeder is als een moeder voor me. Wat er ook gebeurt, die liefde zal nooit verdwijnen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanthe Cabau viert haar Nederlandse roots

Yolanthe maakte lange draaidagen voor de serie DNA waarin ze een hoofdrol speelde. Dat was wel even slikken, erkent ze. "Xess en ik zijn heel close en dag en nacht samen....gelukkig heb ik veel zussen die Xess allemaal graag bij zich willen hebben. Mijn familie is mijn alles."

Eerder deze week was uit het interview al uitgelekt dat Yolanthe momenteel de meeste tijd doorbrengt in Los Angeles, waar ze een acteercarrière volgt. "In goed overleg hebben Wesley en ik besloten dat dit voor nu het beste is. Xess voetbalt hier elke week en gaat naar een internationale school. Hij vindt het geweldig."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanthe trots op Xess Xava: 'Het leven is mooi'

Het koppel, dat in 2010 trouwde, maakte in maart bekend uit elkaar te gaan. 2019 noemt Yolanthe "een van de moeilijkste jaren uit mijn leven. Ik denk dat iedereen die een relatiebreuk heeft ervaren begrijpt hoe verdrietig en eenzaam dat kan zijn."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!