Beeld © RTL/William Rutten

Merel Westrik doet boekje open over relatie en kinderwens

21 december 2019 13:50

Merel Westrik (40) onthulde onlangs een relatie te hebben met haar voormalige RTL Nieuws-collega Pepijn Crone (38). Aan de Volkskrant vertelt de presentatrice openhartig over hun relatie, toekomstplannen én haar eigen kinderwens.

"Ik ben gewoon heel erg verliefd, ik kan niet anders zeggen"

Merel en Pepijn hebben het heel gezellig samen, maar wonen nog niet samen. "We zijn nog geen half jaar samen", vertelt de presentatrice aan de Volkskrant. "Jezus Christus, het is zo fijn." Maar samenwonen zit er nog niet in, "omdat het heel erg ongecompliceerd is." Ook moeten er geen misverstanden ontstaan: de twee hadden geen gevoelens voor elkaar toen ze nog collega's waren bij RTL Nieuws. "Toen hadden we allebei nog een andere relatie." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Merel Westrik: 'Linda heeft nog geen depressie'

De presentatoren trokken wel veel samen op in die tijd. "We gingen wel af een toe een rondje lopen om het gebouw, dat was gezellig", verklaart Merel over Pepijn. "En nu, ja, ik ben gewoon heel erg verliefd, ik kan niet anders zeggen. Ik wil de hele tijd bij hem zijn. De hele tijd. Het is echt stompzinnig, maar het is zo. Als ik alleen al aan hem denk word ik blij. Door hem denk ik ook: wat er ook gebeurt, alles komt goed. Want ik heb hém. Ik had helemaal niet gedacht dat ik op mijn 40ste weer zó verliefd zou kunnen worden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is de opvolgster van Merel Westrik

De Ladies Night-presentatrice heeft Pepijns kinderen "nog niet ontmoet." Over haar eigen kinderwens is Merel heel duidelijk. "Ik ben een uitsteller, een late leerling, maar ik kan me niet voorstellen dat het me níét gaat gebeuren. Dat lijkt me heel gek", vertelt ze aan Volkskrant. "Maar ik vind het ook doodeng. De allergrootste verantwoordelijkheid die je kan nemen, waar je de rest van je leven aan vastzit, en waarvan je zeker weet dat al je zorgen en angsten bewaarheid gaan worden in die kinderen. Dat is nogal wat. Ik vind het altijd heel knap én onbegrijpelijk als mensen daar licht over doen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is de nieuwe liefde van Merel Westrik

Merel is zich bewust van het feit dat het niet zomaar gegeven zal worden. "Misschien wacht ik op een soort oergevoel. Ik ben er nog steeds niet over uit", vertelt ze. "Laat ik het zo zeggen: ik hoop dat ik er nooit echt een verlangen naar krijg. Want als het een verlangen wordt, dan wordt het iets wat je gaat najagen, en dat kan een pijnlijke weg worden. Ik ben ook al 40, hè."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!