Beeld © Instagram @juliamekkes

Ex Dave Roelvink ziek van verdriet

24 december 2019 12:04

Een eenzame kerst voor Julia Mekkes (27), de ex van Dave Roelvink (25). Niet alleen is ze dit jaar weer voor het eerst sinds lange tijd single, ook moet ze haar 'niet meer zo kleine' hond Klaasje missen. De ex-vriendin van de Roelvink-telg laat via Instagram weten dat zij en Dave helaas niet tot een oplossing zijn gekomen omtrent de verdeling van Klaasje.

"Een einde van relatie doet verdriet, maar dit nog veel en veel meer"

Julia post al een tijdje weinig tot niks meer over Klaas en dat kregen ook haar volgers in de smiezen. Daarom heeft ze besloten eenmalig in een emotionele post uitleg te geven over de situatie en afscheid te nemen van haar trouwe viervoeter, want Klaas blijft bij Dave. En dat zit Julia helemaal niet lekker. "Naar mijn mening heb ik veel meer tijd en aandacht voor hem maar daar werd helaas anders over gedacht waardoor Klaasje nu bij Dave/zijn moeder blijft wonen", laat ze zich uit in het bericht. "Het voelt voor mij een beetje alsof ik hiermee mijn liefste vriendje kwijt ben geraakt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Julia Mekkes deelt eerlijk bericht over breuk Dave Roelvink

Julia blikt aan de hand van een paar schattige foto's terug op tien fijne maanden samen. Toch kan ze het niet helpen enorm het gevoel te hebben hem in de steek te laten. Al laat ze weten alles gedaan te hebben in haar macht. Zo nam ze Klaas zelfs mee naar haar werk op een advocatenkantoor.

De 27-jarige gaat verder: "Deze eerste foto toont eigenlijk meteen aan hoe je van begin af aan was voor mij, mijn betrouwbare lieve vriend die mij zelfs tijdens het wandelen nooit uit het oog verloor. Je was mega waaks op het juiste moment en beschermde zowel mij als de hele familie en heb je er zelfs voor gezorgd dat een inbraak bij mijn vader is voorkomen midden in de nacht (...) Een einde van relatie doet verdriet, maar dit nog veel en veel meer."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Julia na breuk met Dave Roelvink: ‘Raar om alleen te zijn’

Julia en Dave gingen afgelopen oktober uit elkaar. Berichten van een eventuele relatiebreuk gingen eerder al rond nadat Julia niet aanwezig was tijdens Boxing Influencers, waaraan Dave meedeed.

Afgelopen zomer kocht het stel samen een huis en sprak Julia zelf nog over kindjes.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!